ua en ru

Бойовики вперше за кілька днів обстріляли сили АТО на луганському напрямку

Бойовики вперше за кілька днів обстріляли сили АТО на луганському напрямку Фото: українських військових обстріляли на луганському напрямку

За день було зафіксовано 14 обстрілів бойовиків

Бойовики сьогодні, 26 лютого, вперше за кілька днів обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на луганському напрямку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"протягом дня терористичні угруповання продовжували обстріл позицій сил АТО. Зафіксовано 14 таких обстрілів. Вперше за кілька днів був порушений режим тиші на луганському напрямку, де опівдні бойовики обстріляли наші позиції з гранатометів і вели снайперський вогонь поблизу Новотошковского", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в районі Мар'їнки, Авдіївки, Пісків, Луганського зміцнення українських військових було обстріляно з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Снайпери бойовиків вели вогонь по позиціях поблизу Новгородського, Мар'їнки та Луганського.

"Опорний пункт в районі Новгородського російські терористи обстріляли з міномета. Неприцільний вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів по позиціях наших військ бойовики вели в районі Досвідченого, Пісків і шахти "Бутівка", - додали в штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станомна 18:00 годину 26 лютого 2016 рокуВпродовж дня терористичні угрупування продовж...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 26 февраля 2016 г.

Нагадаємо, Адміністрація президента України не рекомендує місцевим жителям поки повертатися в Широкіно.