ua en ru

Бойовики за добу 71 раз обстріляли позиції сил АТО

Бойовики за добу 71 раз обстріляли позиції сил АТО Фото: ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою

Рекордну кількість обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку

За добу проросійські бойовики 71 раз обстріляли позиції українських військових у зоні антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Рекордну за останні тижні кількість обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку - 62, крім того, 8 - на маріупольському та 1 - на Луганському. 19 мінометних обстрілів зафіксовано по всій лінії розмежування.

Напруженою залишається обстановка під Авдіївкою, де крім мінометів та гранатометів, для обстрілу позицій двічі було застосовано танк та гармати калібром 122 мм.

З мінометів, гранатометів та стрілецької зброї ворог інтенсивно вів вогонь по опорних пунктах неподалік Зайцевого та Майорська. Тричі українські укріплення поблизу Луганського російські терористи обстріляли з БМП.

Близько 18:00 бойовики зі 122 мм артилерійських систем обстріляли позиції під Красногорівкою, випустивши при цьому 18 снарядів.

Новоселівку, Новгородське та Троїцьке обстрілювали з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, також з настанням сутінок вівся вогонь по українських позиціях в Пісках та Опитному.

На маріупольському напрямку російські найманці вели вогонь по укріпленнях сил АТО поблизу Гнутового з міномету, а поблизу Мар'їнки та Водяного - з гранатометів та кулеметів.

З кулеметів великого калібру ворог вів вогонь по опорному пункту поблизу Новозванівки на Луганщині.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 13 березня 2016 року:Ситуація в зоні проведення АТО залишається ...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Saturday, 12 March 2016

Нагадаємо, у Мар'їнці (Донецька область) бойовики у суботу, 12 березня, знову обстріляли ремонтників, які виконували відновлювальні роботи на газопроводі Мар'їнка - Красногорівка.