ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 44 рази обстрілювали сили АТО

Бойовики минулої доби, 31 грудня 2016 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на всіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Зокрема, на Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії бойовики вели вогонь у напрямку позицій ЗСУ в районі Водяного. Крым того, поблизу Широкиного бойовики використовували 120 та 82 міліметрові міномети.

"Біля Мар’їнки вогонь вів снайпер. З гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Водяному, Широкиному, Павлополю, Гнутовому, Чермалику, Красногорівці та Старогнатівці", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на Донецькому напрямку з 82 міліметрових мінометів бойовики обстрілювали позиції ЗСУ в районі Луганського, з гранатометів та стрілецької зброї - біля Авдіївки, Майорська, Південного, Зайцевого, Луганського та Крутої Балки.

"На Луганському напрямку з гранатометів вели вогонь поблизу Новозванівки, Станиці Луганської і Кондрашівки Нової. Загалом відбулося 44 обстріли", - повідомляють у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 31 грудня 2016 року На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової арти...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зоні АТО на Донбасі за добу, 30 грудня 2016 року, в результаті бойових дій поранений один український військовослужбовець, загиблих немає.