ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО поблизу Маріуполя, пошкоджено житлові будинки, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО поблизу Маріуполя, пошкоджено житлові будинки, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики обстріляли околиці Новотроїцького з важкого озброєння

Бойовики обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) в районі населеного пункту Новотроїцьке поблизу Маріуполя (Донецька область), пошкоджено житлові будинки. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Як зазначається, бойовики, незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої групи про припинення вогню, продовжують порушувати режим тиші та застосовують важке озброєння.

"Так, поблизу Маріуполя, позиції українських військ в районі населеного пункту Новотроїцьке, що були обстріляні зі 120-ти та 82-х міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Кілька мін влучили у житловий район населеного пункту, пошкоджено будинки та інфраструктуру селища", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за попередньою інформацією, втрат серед місцевих мешканців немає.

Штаб АТО: противник застосував міномети калібру 82мм та 120мм по околицям Новотроїцького Російсько-окупаційні війська, н...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 10 квітня 2017 року в результаті бойових дій поранення отримали двоє українських військових.