ua en ru

Бойовики вночі обстріляли житлові квартали Мар'їнки і Красногорівки, - поліція

Бойовики вночі обстріляли житлові квартали Мар'їнки і Красногорівки, - поліція Фото: бойовики обстріляли Красногорівку (OSCE/Mariia Aleksevych)

На даний момент інформації про постраждалих в результаті обстрілів немає

Проросійські бойовики на Донбасі вночі обстріляли житлові квартали Мар'їнки і Красногорівки Донецької області. Про це йдеться в повідомленні поліції Донецької області у Facebook.

Повідомляється, що приблизно опівночі у Мар'їнці і Красногорівці почалися потужні обстріли. Інформації про потерпілих на даний момент немає.

"На місці працює слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські і співробітники ДСНС намагаються ліквідувати пожежу у багатоповерхівці Красногорівки, куди потрапив снаряд. Мешканці багатоповерхівки евакуйовані. Попередньо встановлено, що квартира, де розірвався снаряд і знаходиться епіцентр пожежі, була нежилою", - йдеться в повідомленні.

Паралельно поліція обходить вулиці двох населених пунктів, щоб виявити інші можливі наслідки обстрілу, перевіряють будинки. Події кваліфіковано як терористичні акти.

Поліцейські документують наслідки нічного обстрілу Мар'їнки та Красногорівки Приблизно о півночі у двох прифронтових мі...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 19 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу Мар'їнки загинув український військовий.