ua en ru

Бойовики за день двічі обстріляли аеропорт Луганська з "Градів" і артилерії, - ІО

Бойовики сьогодні, 18 липня протягом дня двічі обстріляли аеропорт Луганська систем залпового вогню "Градо" і артилерії.

Бойовики сьогодні, 18 липня протягом дня двічі обстріляли аеропорт Луганська систем залпового вогню "Град" і артилерії. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" (ІО) Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Крім цього, з мінометів бойовики обстріляні позиції сил антитерористичної операції (АТО) поблизу Варварівки (Донецька область). У відповідь вогню українських силовиків один бойовий розрахунок терористів був знищений.

Також Тимчук повідомляє про обстріл з ПТУР і мінометів позицій сил АТО поблизу Червоної Зорі (Донецька область). Крім цього, бойовики з "Градів" обстріляли силовиків у селищі Металіст під Луганськом.

Спікер групи ІС повідомив також, що близько півтора годин йшов бій поблизу н.п. Тарани (Донецька область). За його словами, бойовикам протистояли підрозділи прикордонників і Збройних сил. Силовики змогли втримати позиції.