ua en ru

Бойовики в ЛНР обладнують кулеметні позиції через "наступ ВСУ", - Тимчук

Бойовики в ЛНР обладнують кулеметні позиції через "наступ ВСУ", - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (УНІАН)

Бойовики готують Первомайськ до оборони з різних напрямків

Бойовики на Донбасі активно обладнують кулеметні позиції через нібито наступ Збройних сил України. Про це повідомив координатор групи "Інформаційне опір" (ІС) Дмитро Тимчук в Facebook.

"Стахановська угруповання окупантів також продовжує активну підготовку до "відображення підготовлюваного настання ВСУ". У районі Первомайська, а саме висоти 270,4 і захід від ж\д станції Теплогірськ, окупанти активно риють траншеї, обладнують кулеметні позиції і укриття для техніки і вогневих засобів, готуючи Первомайськ до оборони з різних напрямків", - повідомив Тимчук.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір» протягом минулих вихідних (13-14.01.2018) російські ок...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 15 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше бойовики мінували територію північно-західніше Докучаєвська і в районі селища Ясна, пояснюючи це тим, що українські військові готуються до наступу.

Окупанти активно мінують місцевість північно-західніше Докучаєвська і в районі селища Ясна. Враховуючи масштабність робіт, провести приховане мінування не вдалося - дані дії отримали серйозний резонанс серед місцевих жителів. Бойовики пояснюють мінування підготовкою ЗСУ до наступу.