ua en ru

Бойовики на Донбасі в ході бійки з місцевими жителями підірвали гранату, є загиблий, - ГУР

Бойовики на Донбасі в ході бійки з місцевими жителями підірвали гранату, є загиблий, - ГУР Фото: бойовики ДНР (twitter.com/dubovoyslavyans)

Бойовики влаштували бійку при спробі вкрасти кавуни

Бойовики на Донбасі при спробі вкрасти кавуни влаштували бійку з місцевими жителями, із застосуванням зброї, в результаті чого один мирний житель загинув. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"зокрема, 12 серпня цього року військовослужбовці 9 окремого штурмового полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК при спробі крадіжки арбузов влаштували бійку з цивільними із застосуванням зброї. В результаті вибуху ручної гранати загинув один мирний житель і один військовослужбовець, ще один отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

Бойовики на Донбасі в ході бійки з місцевими жителями підірвали гранату, є загиблий, - ГУР

Фото: скріншот повідомлення розвідки від 14 серпня 2017 року

Нагадаємо, 11 серпня перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг повідомляв, що за минулий тиждень в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинули три мирних жителя і ще троє отримали поранення. За його словами, сторони конфлікту навмисне розміщують озброєння в житлових районах населених пунктів, усвідомлюючи, що відповідні території потрапляють під вогонь.