ua en ru

Бойовики ДНР доставили автобус з дітьми зі Сніжного на кордон з РФ, - ДонОДА

Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) доставили перехоплений раніше автобус з дітьми зі Сніжного (Донецька область) на кордон з Росією.

Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) доставили перехоплений раніше автобус з дітьми зі Сніжного (Донецька область) на кордон з Росією. Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

"Встановлено місцезнаходження групи дітей, перехоплених сьогодні озброєними людьми на виїзді зі Сніжного. За даними, наявними зараз в управлінні у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації, автобус з дітьми зі Сніжного прослідував в м. Красний Луч Луганської області, звідки попрямував на КПП "Довжанський", - йдеться в повідомленні.

За даними ОДА, зараз діти знаходяться на кордоні.

"Про плани людей, перехвативших автобус, нічого невідомо. Для перетину державного кордону у дітей та осіб, що їх супроводжують, необхідних документів немає", - додають в облдержадміністрації.

Нагадаємо, сьогодні вранці з м. Сніжне на оздоровлення в Дніпропетровську область автобусом виїхали 25 дітей. На виїзді з міста транспорт, що рухався у супроводі автомобіля ДАІ, був зупинений. Спецмашина ДАІ була відсічена озброєними представниками ДНР. Повідомлялося, що бойовики направили автобус з дітьми в Крим.