ua en ru

Бойовики 94 рази обстріляли позиції сил АТО

Бойовики 94 рази обстріляли позиції сил АТО Фото: бойовики 94 рази обстріляли позиції сил АТО

Бойовики використовували важке озброєння

За минулу добу бойовики 94 рази обстріляли позиції Збройних Сил України в районі проведення АТО, використовуючи переважно важке озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Найбільша кількість обстрілів зафіксована вчора було на Донецькому напрямку. З артсистем калібром 122мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів ворог бив по захисникам Троїцького. Мінометами калібру 120 мм і 82мм накривав позиції поблизу Верхньоторецького, Луганського і Опитного. Зі 120мм мінометів й озброєння БМП бив по опорним пунктам шахти" Бутівка. Танки, міномети калібру 82мм і гранатомети різних систем застосовував проти захисників Авдіївки і Опитного. 82мм мінометами і гранатометами обстрілювали позиції Зайцево", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з РСЗВ "Град-П", артилерійських систем калібру 122мм, мінометів калібру 120 мм та 82мм бойовики накривали позиції поблизу Водяного і Гнутово.

"З 122мм артсистем, мінометів калібру 120 мм ворог відкривав вогонь по захисникам Широкіно, Павлополя і Красногорівки. По захисникам Талаківки ворог бив з міномета калібру 120мм", - додали в штабі.

Крім того, на Луганському напрямку бойовики обстріляли позиції під Попасною і Новоалександрівкою. Зі стрілецької зброї було обстріляно контрольний пункт "Мар'їнка".

Зведення прес-центру АТО за минулу добу 1 квітня 2017 року Ситуація в районі проведення АТО ускладнилася. За минулу добу...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в результаті бойових дій отримав поранення один український військовий.