ua en ru

Бобокуловій загрожує до 20 років в'язниці

Бобокуловій загрожує до 20 років в'язниці Фото: Бобокуловій загрожує до 20 років в'язниці

Також суд може засудить Бобокулову до довічного позбавлення волі або смертної кари

Громадянці Узбекистану Гульчехре Бобокуловій, підозрюваній у вбивстві 4-річної дівчинки в Москві пред'явлено звинувачення у вбивстві малолітньої. Про це повідомив офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін, повідомляє "Інтерфакс".

"Сьогодні підозрюваній у вчиненні цього злочину няні дитини - громадянці однієї з держав Середньої Азії, 1977 року народження, пред'явлено обвинувачення за ч. 2 ст. 105 КК РФ ("Вбивство малолітньої")", - сказав Маркін.

Так, згідно з Кримінальним Кодексом Російської Федерації, санкції цієї статті передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до двадцяти років з обмеженням волі на строк від одного року до двох років, або довічним позбавленням волі або смертною карою.

Як повідомляється, Маркін також поінформував, що в ході слідства Бобокуловій призначена комплексна стаціонарна нарколого-психолого-психіатрична експертиза, яка допоможе встановити її психічний стан.

"На даний час слідством вживаються вичерпні заходи до вивчення особистості обвинувачуваної та встановлення мотивів вчиненого нею злочину", - сказав Маркін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Бобокулова назвала вбивство дитини в Москві помстою Путіну.