ua en ru

Бобокулова назвала вбивство дитини в Москві помстою Путіну

Бобокулова назвала вбивство дитини в Москві помстою Путіну Фото: Гюльчехра Бобокулова пояснила мотиви жорстокого злочину

Підозрювана пояснює свої дії помстою за бомбардування в Сирії

Підозрювана у жорстокому вбивстві дитини в Москві Гюльчехра Бобокулова назвала вчинений злочин помстою президенту Росії Володимиру Путіну за військову операцію в Сирії. Про це вона заявила на допиті, відповідне відео з'явилося в Інтернеті.

На відео підозрювана пояснює свої дії помстою за бомбардування в Сирії. Співрозмовник Бобокулової попросив її пояснити, навіщо вона вбила дівчинку.

"Помстилася..., хто кров проливає... Путін бомбить літаками. Чому нас, мусульман, ви бомбите, чому ніхто нічого не говорить? Вони теж жити хочуть", - відповіла Бобокулова.

Зазначимо, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков вже відреагував на заяву Бобокулової.

"Я можу помилятися...але очевидно, що мова йде про абсолютно неосудну жінку... До будь-яких слів, які виходять від такої жінки, потрібно відповідним чином ставитися", - сказав Пєсков.

У Слідкомі РФ закликали не робити сенсацію з слів Бобокуловой.

Нагадаємо, 29 лютого у Москві затримали няню, що жорстоко вбила дитину. Підозрюється, що вона обезглавила дівчинку і підпалила квартиру своїх наймачів. Також повідомлялося, що Бобокулова страждає психічними розладами.