ua en ru

Завдяки новому власнику "Металіст" завоює нові футбольні вершини в Європі і Україні, - екс-президент клубу

Завдяки новому власнику Сергію Курченко "Металіст" завоює нові футбольні вершини в Європі та Україні. Таку думку висловив екс-президент (1999-2004) ФК "Металіст" Олександр Фельдман, говориться в повідомленні на сайті Фельдмана.

"Сьогодні, як і 9 років тому, в славній історії ФК "Металіст" починається новий етап, пов'язаний зі зміною власників клубу і приходом нової команди управлінців.

Я дивлюся в майбутнє ФК "Металіст" з великою надією та оптимізмом, оскільки проходження кожного такого етапу, завжди робило нашу команду ще більш згуртованою, амбітною та успішною.

Під керівництвом Олександра Ярославського, ФК "Металіст" добився міжнародного визнання, шість разів завоював "бронзу" чемпіонату України, дійшов до чвертьфіналу Ліги Європи. Завдяки новому власнику клубу Сергію Курченко, ФК "Металіст" завоює нові футбольні вершини в Європі і Україні, прославить наш рідний Харків і стане гордістю для кожного українця. Знаючи Сергія Курченко як талановитого управлінця, справжнього харків'янина і щирого патріота Харкова - я в цьому впевнений!

Коли напористість, драйв і молодість проявляються не лише на футбольному полі, а й у характері управління клубом, в настрої його власників і в планах подальшого розвитку - найвищі результати гарантовані", - йдеться в заяві.