ua en ru

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи

У першому півфінальному матчі Ліги Європи португальська "Бенфіка" обіграла італійський "Ювентус". Голами відзначилися Гарай, Тевес і Ліма.

У першому півфінальному матчі Ліги Європи португальська "Бенфіка" обіграла італійський "Ювентус". Голами відзначилися Гарай, Тевес і Ліма.

24 квітня, 22:00
Лісабон, "Ештадіу ду Бенфіка"
Бенфіка - Ювентус, 2:1
Гол:
Гарай, 3, Ліма, 84 - Тевес, 73
Бенфіка: Артур, Луїзао, Перейра, Сікейра, Гарай, Сулеймані, Гомеш, Перес, Кардосо, Родріго, Маркович
Ювентус: Буффон, К'єлліні, Касерес, Бонуччі, Ліхтштайнер, Погба, Маркізіо, Пірло, Асамоа, Вучиніч, Тевес

Фінальний свисток

90 хв. Маркізіо двічі вивели на гарну ударну позицію, але Клаудіо двічі не зміг переграти Артура.

88 хв. Підвищився градус гри. Більше яскравих протистоянь почалося на футбольному полі. Юве понісся відіграватися, а Бенфіка під спів своїх уболівальників на куражі продовжує контратакувати.

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи84 хв. Гол! Відмінна комбінація пройшла у Бенфіки! Перес праворуч пасував на хід Кабальєро, який того пропустив і першим на м'ячі виявився Ліма, який гарматним ударом відправив м'яч за спину Буффона!

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи82 хв. Замість Гомеша в гру увійшов Кабальєро. А у Юве - замість Тевеса з'явився Освальдо.

81 хв. Після довгого навісу Гарай головою скидав м'яч у центр штрафного Ювентуса, але там опинилися лише захисники італійців.

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи77 хв. Виявляється, воротар Бенфіки Артур отримав жовту картку в грі. За що - невідомо.

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи73 хв. Гол! Довгий пас на Асамоа на лівий фланг пройшов, той віддав трохи назад на хід Тевесу, який легким красивим рухом пройшов захисника і пробив під голкіпером!

69 хв. Асамоа вийшов у штрафну з лівого флангу і спробував пробити, але його удар накрили і м'яч полетів до воротаря.

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи65 хв. А у Юве замість Вучініча вийшов Джовінко

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи62 хв. І замість Кардосо з'явився Ліма.

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи60 хв. Замість Сулеймані на поле виходить Алмейда.

59 хв. Після гарного відрізка у виконанні обох команд знову настало затишшя - Юве намагається тримати м'яч на чужій половині поля, але Бенфіка цього робити не дає.

55 хв. Відмінний момент у ворота Артура! Тевес навісив у центр штрафного, звідки Погба пробив головою, але трохи не влучив по воротах.

51 хв. Продовжує тиснути суперника Юве. Поки оборона португальської команди справляється з атаками, але тиск з боку гостей виглядає дуже серйозним.

47 хв. Непогано розпочали тайм італійці. Тримається у них м'яч і через правий фланг вони намагаються продертися в карний майданчик суперника.

Слідкуємо за другим таймом

А тим часом, у другому півфіналі Севілья виграє у Валенсії з рахунком 2:0.

Перерва

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи45 хв. Погба грубо підкотився проти Сикейро на фланзі.

42 хв. Маркович влаштував забіг через усе поле до воріт Юве і зробив це вдало, але удар у Лазаря не вийшов.

38 хв. Вирішила Бенфіка трохи притримати м'яч у себе. Потрібна захисникам португальців трохи перепочинку після атак Юве.

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи34 хв. Гомес порушив правила проти Погба.

33 хв. Лихтштайнер небезпечно бив головою після м'якої подачі від кута штрафного, але м'яч трохи розминувся із стійкою.

30 хв. Тевес протягнув м'яч через половину поля, увійшов у штрафну і був готовий давати пас на Вучініча, але в останній момент аргентинця накрив захисник.

26 хв. Асамоа отримав м'яч зліва і міг бити, але вирішив відкотити під удар Пірло, що у нього вийшло неякісно.

22 хв. А ось зараз Юве більш-менш піддавив на суперника - велика кількість гравців Юве зараз знаходяться на половині поля Бенфіки, намагаючись пресингувати.

18 хв. Провів Ювентус кілька атак, які нічим не закінчилися і знову відійшов назад. Розуміють італійці, що Бенфіка небезпечніша в контратаках.

14 хв. Тевес наважився на дальній удар - м'яч прикотився у руки Артуру.

11 хв. Контратака Бенфіки завершилася виходом на ворота Сулеймані і неточним ударом серба.

7 хв. Добре Бенфіка продовжує тримати м'яч після забитого голу. Начебто повинен Юве діяти більш активно, але португальці спокійно і впевнено ведуть гру.

Бенфіка - Ювентус: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Європи3 хв. ГОЛ!!! Бенфіка виходить вперед! Гарай відмінно пробив головою після подачі кутового, і м'яч від штанги і рук Буффона залетів у ворота!

Команди готові до гри, а ми готові вболівати за класний футбол

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу "Бенфіка" - "Ювентус".

Суперники зустрінуться в рамках двоматчевого єврокубкового протистояння в третій раз. У півфіналі Кубка європейських чемпіонів-1967/68 "Бенфіка" Отто Глорії двічі обіграла "Ювентус" Еріберто Еррери. У сезоні 1992/93 "Ювентус" Джованні Трапаттоні успішно оправився від поразки в першому матчі з "Бенфікою" Антоніу Олівейри і виграв чвертьфіналу Кубка УЄФА, після чого завоював трофей.

"Бенфіка", яка 20 квітня в 33-й раз стала чемпіоном Португалії, провела 27 матчів з італійськими клубами, і вони завершилися наступним чином: 8 перемог, 4 нічиї і 15 поразок. Ця статистика включає дві поразки у фіналах на нейтральному полі: 1:2 від "Мілана" (Кубок чемпіонів-1962/63, Лондон) і 0:1 від "Мілана" (Кубок чемпіонів-1989/90, Відень).

Дев'ять матчів "Ювентуса" з португальськими клубами закінчилися для нього так: 5 перемог, 1 нічия та 3 поразки. У фіналі Кубка кубків-1984 туринці обіграли "Порту" (2:1) у Базелі. Всі три поразки в матчах з португальцями "старій синьйорі" завдала "Бенфіка".

"Бенфіка" і "Ювентус" - єдині з учасників півфіналу, які не потерпіли у поточному турнірі жодної поразки. Обидві команди здобули по п'ять перемог при одній нічиїй.

Головний тренер "Ювентуса" Антоніо Конте:

"Перемоги - не завжди головний чинник в нашій професії. Вміння тренера вимірюється не тільки перемогами, але і роботою на полі, а також прогресом гравців".