ua en ru

Батальйон "Донбас" не отримував письмовий наказ покинути Широкіно, - Семенченко

Батальйон "Донбас" не отримував письмовий наказ покинути Широкіно, - Семенченко Фото: Семен Семенченко

Якщо такий наказ не буде дано, бійці батальйону повернуться на свої позиції

Батальйон "Донбас" не отримував письмовий наказ залишити позиції в Широкіно Донецької області. Про це на своїй сторінці в Facebook написав комбат "Донбасу", народний депутат України Семен Семенченко.

"А "Донбас" так і не отримав письмового наказу (не повертатися в Широкіно, - ред.). І якщо не отримає, після закінчення п'яти днів, як повідомили мені офіцери "Донбасу" повернеться до виконання завдання в Широкіно: ). Звичайно, його будуть намагатися блокувати, звичайно під крики й виття незліченною піар нечисті. Але така вже у "Донбасу" робота. Захищати батьківщину. Військовослужбовці наполягають на отриманні письмового наказу. Як і належить за Законом", - зазначив Семенченко.

Він також зазначив, що нічний вихід батальйону "Донбас" з Широкіно - звичайна ротація, через 5 днів батальйон повинен повернутися назад в тому випадку, якщо іншого наказу не надійде.

"По ідеї, через п'ять днів "Донбас" повинен був би заступати назад. Письмового наказу на виконання іншої задачі - досі немає", - написав Семенченко.

Він нагадав, що до 3 серпня повинна бути знайдена форма виведення українських військ з Широкіно.

Нагадаємо, ще на початку місяця ОБСЄ заявляла про відсутність плану по демілітаризації Широкіно.