ua en ru

У Балаклії розпочався процес знешкодження боєприпасів, - Міноборони

У Балаклії розпочався процес знешкодження боєприпасів, - Міноборони Фото: Балаклія

Протягом наступних днів у Балаклії буде чутно вибухи

У Балаклії (Харківська область) розпочався процес знешкодження боєприпасів, що були зібрані військовими саперами та піротехніками на арсеналі. Про це сьогодні, 28 березня, повідомив заступник Міністра оборони України Ігор Павловський в ході ранкового засідання координаційного штабу, повідомляє прес-служба відомства.

Як зазначається, протягом наступних днів у Балаклії буде чутно вибухи, проте вони не становитимуть загрози для місцевих мешканців.

"Місце підриву підготовлено згідно з усіма вимогами і знаходиться приблизно за 10 кілометрів від райцентру. Тому вибухи, звуки яких ймовірно можна буде чути протягом наступних днів, не становитимуть загрози для місцевих мешканців", - йдеться у повідомленні.

Павловський повідомив, що наразі арсенал повертається до роботи у штатному режимі. Над відновленням інфраструктури військового містечка працюють фахівці Квартирно-експлуатаційного відділу міста Харкова та офіцери структур цивільно-військового співробітництва.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: ситуація в Балаклії

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Балаклія та прилеглих населених пунктах Харківської області відновили енергопостачання.