ua en ru

У Азербайджані арештували підозрюваних у шпигунстві на користь Вірменії

У Азербайджані арештували підозрюваних у шпигунстві на користь Вірменії Фото: у Азербайджані кількох осіб підозрюють у шпигунстві для Вірменії

Розпочате "попереднє розслідування" у кримінальній справі про державну зраду проти групи військовослужбовців і цивільних осіб

В Азербайджані арештували групу солдатів і цивільних осіб, які підозрюються у передачі секретної військової інформації Вірменії. Про це йдеться у спільній заяві генерального прокурора Азербайджану, Міністерства оборони і Міністерства внутрішніх справ, передає "Радіо Свобода".

У заяві сказано, що розпочате "попереднє розслідування" у кримінальній справі про державну зраду проти групи осіб.

"Група військовослужбовців і цивільних осіб, які брали участь у змові з розвідкою противника, були арештовані", - йдеться в повідомленні.

Кількість арештованих не повідомляється.

Також зазначається, що підозрювані були ідентифіковані під час розслідування провокацій, нібито запланованих вірменськими силами в Тертерському районі Азербайджану.

Нагадаємо, перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський відвідав з робочим візитом Азербайджан, де обговорив питання двостороннього військово-технічного співробітництва з першим заступником прем'єр-міністра країни.