ua en ru

Азаров взяв на контроль справу про жорстоке вбивство в Чернігівській обл

Прем'єр-міністр України Микола Азаров взяв на контроль справу про жорстоке вбивство в Чернігівській області. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, коментуючи звернення щодо вбивства в Чернігівській області дитини вагітної жінки майором міліції, Азаров зазначив: "Ось зараз до мене на сторінку написав Юрій Клейнос про жахливу історію, яка сталася в місті Борзна, Чернігівської області. Я хочу сказати, що я обурений і вражений цією подією, як і всі нормальні люди. Безумовно, буде проведено в повному масштабі розслідування, я таке доручення вже дав. Потрібно розібратися, чому ця, не повертається язик сказати слово, людина, в 2002 році була відновлена в органах міліції наказом тодішнього міністра", - написав Азаров.

За словами прем'єра, необхідно перевірити, хто сприяв його поверненню на службу, "чому так довго люди терпіли ті неподобства, які він дозволяв собі".

"Він з міліції був звільнений лише 2 місяці тому. Я не знаю, які підстави у пана Клейноса називати його "регіоналом", за моєю інформацією він ніколи не перебував і не міг входити Партії регіонів, хоча б з тієї простої причини, що працівники правоохоронних органів не мають право, відповідно до законодавства, перебувати в політичних партіях. Ще раз хочу сказати, що це розслідування буде перебувати на контролі, а злочинець понесе відповідне покарання. У цьому можна не сумніватися!", - додав Азаров.

Зазначимо, користувач написав прем'єру, що 11 березня у місті Борзна в Чернігівській області майор міліції Сергій Ярошенко ножем "розпоров живіт вагітній Оксані Циганюк, убив її ще ненароджену дитину і пошматував обличчя самій дівчині". За словами користувача, це вже не перший випадок - десять років тому Ярошенко теж убив молоду дівчину. "Але завдяки впливовим друзям свого батька йому все зійшло йому з рук і він продовжив службу в міліції", - повідомив користувач.

Читайте також: МВС затримало підозрюваного у вбивстві судді Трофімова