ua en ru

Австрія - Угорщина: Онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Австрія - Угорщина: Онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Австрія - Угорщина

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Австрія - Угорщина. Онлайн-трансляція матчу Австрія - Угорщина РБК-Україна розпочнеться о 18:30. Дивитися матч можна на каналі Футбол.

13 червня, 19:00
Бордо, "Стад де Бордо"
Австрія - Угорщина 0:2
Голи: Салаї, 63, Штибер, 87
Удаления: Драгович, 66

Австрія: Альмер, Фукс, Хінтереггер, Драгович, Кляйн, Алаба, Баумгарлiнгер, Арнаутович, Юнузовіч (Забiтцер, 59), Харнік (Шефф, 77), Янко (Окотi, 65)
Угорщина: Кірай, Фіола, Гузмич, Ланг, Кадар, Геро, Немет (Пiнтер, 90), Надь, Кляйнхайслер (Штибер, 80), Джуджак, Салаї (Прiшкiн,69)

Незважаючи на те, що збірна Угорщини виглядає відчутно слабкіше, ніж інші суперники по групі, простою командою їх теж не назвеш - у кваліфікаційному раунді угорці на рівних грали з румунами і Північною Ірландією. Не дивлячись на це, чекати від підопічних Бернда Шторка перемоги в сьогоднішньому матчі теж не доводиться, збірна Австрії на голову сильніша за суперників.

Австрійці, якi впевнено пройшли відбірковий раунд і обійшовши Росію і Швецію у своїй групі, готові закріпити успіх і на фінальній стадії змагань. Три очки в матчі з Угорщиною стануть відмінним завдатком в турнірній боротьбі, адже в наступних матчах грати доведеться проти сильних португальців і несподiвано сильних ісландців.

Австрія - Угорщина: Онлайн-трансляція матчу Євро-2016Фото: Бернд Шторк

Тренер збірної Угорщини Бернд Шторк:

"Ми не для того прийшли сюди, щоб просто відбути номер і дозволити кому-небудь потренуватися. Наша збірна пробивалася на цей турнір для того, щоб показати: угорський футбол повернувся. У нас чудова молода команда, в якій ніхто не боїться ніякого суперника. Хочете знати, як ми будемо грати проти Португалії та Австрії? Як завжди: будемо пресингувати, змушувати їх помилятися і користуватися їхніми помилками. Цього повинно вистачити".