ua en ru

Аваков спростував інформацію про міжнародний розшук нардепа Парасюка

Аваков спростував інформацію про міжнародний розшук нардепа Парасюка Фото: Арсен Аваков (РБК-Україна)

Аваков заявив, що інформація російського Слідкому не відповідає дійсності

Позафракційний народний депутат Володимир Парасюк не знаходиться в міжнародному розшуку у справі про напад на російські дипломатичні установи, яку розслідують в РФ. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає прес-служба МВС у Facebook.

"Інформація російських ЗМІ про міжнародний розшук ряду громадян України, в тому числі народного депутата Володимира Парасюка, не відповідає дійсності", - заявив Аваков.

Arsen Avakov: Інформація російських ЗМІ про міжнародний розшук ряду громадян України, в тому числі народного депутата Володимира Парасюка не відповідає дійсності

Опубліковано МВС України 11 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в РФ заочно заарештували чотирьох українців за напад на дипломатичні установи в Києві та Львові. Серед них вказаний нардеп Володимир Парасюк.

"Зазначені особи оголошені в міжнародний розшук, і за клопотанням слідства судом щодо них заочно обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту", - повідомили в Слідчому комітеті Росії.

Зокрема, Парасюка звинувачують у нападі в березні 2016 року на Генеральне консульство РФ у Львові та нарузі над прапором РФ.