ua en ru

Аваков оприлюднив документи по реформі МВС

Аваков оприлюднив документи по реформі МВС
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оприлюднив документи про реформу Міністерства внутрішніх справ.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оприлюднив документи про реформу Міністерства внутрішніх справ. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Це перші офіційні документи, які визначають напрями реформування Міністерства внутрішніх справ. У тому числі - базовий документ - Стратегія розвитку органів внутрішніх справ України. А так само - Концепція першочергових заходів щодо реформування МВС і випливають з цих документів перші практичні кроки", - написав міністр.

Він зазначив, що опубліковані повні тексти документів по реформі МВС України, з урахуванням всіх редакційних правок і зауважень, внесених у текст за підсумками обговорення на засіданні уряду.

Тексти документів опубліковані на сайті МВС:

Пояснювальна записка до проекту розпорядження Кабінету Міністрів України "Питання реформування органів внутрішніх справ України".

Постанова Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до розділу 1 опису та зразків форменого одягу і знаків розрізнення".

Стратегія розвитку органів внутрішніх справ України.

Концепція першочергових заходів реформування системи Міністерства внутрішніх справ.

Постанова Кабміну "Про позбавлення підрозділів державної автомобільної інспекції функцій з надання адміністративних послуг, запровадження автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, надання патрульної служби міліції повноважень державної автомобільної інспекції по забезпеченню безпеки дорожнього руху та контролю за дотриманням правил дорожнього руху в населених пунктах".

Постанова Кабміну "Про внесення змін до розділу 1 опису та зразків форменого одягу і знаків розрізнення осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ, які мають спеціальні звання міліції".

Закон України "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (щодо реформування органів внутрішніх справ)" (Проект).

Нагадаємо, Кабінет міністрів України 22 жовтня 2014 р. затвердив концепцію і стратегію реформування Міністерства внутрішніх справ.