ua en ru

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії
У рамках чемпіонату Іспанії мадридський "Атлетико" зумів розгромити зоряний "Реал".

У рамках чемпіонату Іспанії мадридський "Атлетико" зумів розгромити зоряний "Реал".

7 лютого, 17:00
Мадрид, "Вісенте Кальдерон"
Атлетико - Реал, 4:0
Гол: Тьягу, 14, Сауль, 18, Гризманн, 67, Манджукич, 88
Атлетіко:
Мойя, Хуанфран, Міранда, Годін, Сікейра, Коке, Габі, Тьягу, Туран, Грізманн, Манджукіч
Реал: Касільяс, Карвахаль, Варан, Начо, Коентрау, Бейл, Хедіра, Кроос, Іско, Роналду, Бензема

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії88 хв. Сьогодні велика частина Мадрида буде спати дуже погано. Торрес з правого флангу виконав подачу і Манджукич головою відправив м'яч у кут воріт!

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії85 хв. Хесе вдарив ззаду по ногах Міранди.

81 хв. Ильяраменди бив з лінії штрафного після подачі кутового - м'яч пройшов над воротами!

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії77 хв. Торрес виходить замість Гризманном.

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії73 хв. І ще одна заміна. Чічаріто поміняв Бензема.

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії71 хв. А Сауля змінив Рауль Гарсія, у якого вже є жовта картка.

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії69 хв. Іско пішов - Ильяраменди в грі

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії67 хв. Третій пішов! Туран подав в штрафну, Сауль головою відправив м'яч уздовж воріт і Грізманн спокійно вбив м'яч у сітку.

63 хв. Кріштіано зважився на дальній удар з лівої, але м'яч пройшов поруч зі стійкою.

59 хв. Грізманн зумів пробити ножицями, але м'яч пролетів над воротами!

58 хв. Дуже старається Реал тримати м'яч у себе і розтягувати оборону суперника. Але поки це не виходить.

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії54 хв. Пішли картки. Спочатку разминавшийся Луїс Гарсія занадто завзято реагував на події на полі. А зараз Годін занадто сильно випрошував картку для Начо

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії50 хв. Манджукіч сфолив на Начо, а картку отримує Туран. За реакцію.

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії46 хв. Хесе вийшов на поле. Гра закінчилася для Хедіри.

Почалася друга половина

Закінчився перший тайм

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії45 хв. Габі зарядив в голову Коентрау.

41 хв. Бейл дуже непогано подавав у штрафну Атлетіко, але Мойя зіграв на виході дуже впевнено. Вдалося зараз Реалу притиснути суперника до воріт.

37 хв. З великим трудом захист Реала справляється з атаками суперника. Дуже відчувається відсутність Рамоса і Пепе.

33 хв. Є підозра, що гравці Реала поступово приходять в себе. Але вміння Атлетіко грати в захисті перевершує атаки галактікос.

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії29 хв. Кроос грубо зупинив прорив Гризманна.

26 хв. Манджукіч відмінним пасом п'ятою відправив у штрафну Турана, той прострілив, м'яч від захисника відскочив до Гризманну, який пробив несильно і в Касільяса.

23 хв. В шоці знаходяться гравці королівського клубу. Не виходить у них нічого.

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії18 хв. Це щось неймовірне! Сікейра прорвався по лівому краю штрафного і накинув в центр, звідки Сауль ударом ножицями відправляє м'яч у ворота!

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії14 хв. ГОЛ!!! Подача з правого флангу знайшов у карному Реала Гризманна, який скинув на лінію під удар Тьягу, який сильно пробив і Касільяс під рукою пропустив м'яч!

Атлетико - Реал: стенограма онлайн-трансляції матчу чемпіонату Іспанії10 хв. Самі Хедіра ліктем випадково розбив ніс Годину. А в цей же час Коке отримав травму і замість нього виходить Сауль.

7 хв. Після подачі кутового Туран зміг підхопити м'яч і пройти з ним у штрафній. Турок навіть пробив, але зробив це у Касільяса.

3 хв. Поки що м'яч більше тримається у Реала.

Починається мадридське дербі!

Після успішного бою з "Реалом" В Кубку Іспанії, коли "Атлетіко" зумів здобути перемогу у першому матчі, а в гостях зіграв внічию. "Атлетіко" показав, що з "Релом" навчився справлятися. Правда, далі були ігри з "Барселоною", успішними які не назвеш.

Поки що Карло Анчелотті не вдається впоратися з "Ателтико". тричі перемагали підопічні Дієго Сімеоне, ще два рази команди зіграли внічию.

Зараз у "Реала" відбув дискваліфікацію Роналду, що зробить його дуже наполегливим. Але зате не допоможуть Серхіо Рамос і Хамес Родрігес.

Дієго Сімеоне, головний тренер "Атлетіко":

"Ми дуже шанобливо ставимося до всіх суперників і знаємо, що нас чекає матч з відмінною командою, відмінними гравцями і відмінним тренером. До цієї гри ми підходимо зі своєї звичної філософією і плануємо грати так, як і завжди. Думаємо тільки про гру, а не про те, що буде в травні, коли сезон закінчиться. Ми зустрічалися з "Реалом" в Суперкубку і в Кубку, але в цей раз, я думаю, гра буде іншою".

Карло Анчелотті, головний тренер "Реала":

"Ми не боїмося "Атлетіко". Ми не думаємо про те, щоб зіграти внічию. До кожного матчу ми підходимо з переможним настроєм. Команда максимально вмотивована. Ми впевнені у своїх силах. Я не сумніваюся в тому, що нас чекає чудовий поєдинок. Роналду заведений на звітний матч після відбуття своєї дискваліфікації. Він готовий грати".