ua en ru

Атлетіко - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

У першому півфінальному матчі Ліги Чемпіонів мадридський "Атлетіко" приймав вдома лондонський "Челсі". Голів команди не забили.

У першому півфінальному матчі Ліги Чемпіонів мадридський "Атлетіко" приймав вдома лондонський "Челсі". Голів команди не забили.

22 квітня, 21:45
Мадрид, "Вісенте Кальдерон"
Атлетіко - Челсі, 0:0
Атлетіко:
Куртуа, Годін, Луїс, Хуанфран, Міранда, Суарес, Коке, Гарсія, Габі, Дієго, Коста
Челсі: Чех, Коул, Луїс, Кехілл, Террі, Аспілікуета, Рамірес, Лемпард, Мікел, Вілліан, Торрес

Свисток - Челсі вистояв у Мадриді!

Атлетіко - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+4 хв. Ба вийшов замість Вілліана.

90+2 хв. Коста зумів дістати м'яч головою у штрафному суперника, але Шварцер спокійно дістав цей м'яч.

Атлетіко - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів89 хв. Міранда звалив Торреса поруч з лінією штрафного.

Атлетіко - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів86 хв. Замість Гарсії в гру входить Вілья.

84 хв. Намагається Атлетіко знову навантажити захист Челсі, але сил вже залишилося не так багато і тому реальної небезпеки в атаках Атлетіко немає.

Атлетіко - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів80 хв. Соса змінив на полі Суареса.

80 хв. Туран класно бив головою, але влучити у ворота не зміг.

76 хв. Габі непогано пробив зі штрафного, але м'яч накрив Шварцер.

Атлетіко - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів75 хв. Габі і Мікел занадто агресивно доводили і спростовували гру рукою у виконанні Лемпарда.

Атлетіко - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів73 хв. Шюррле вийшов замість Террі.

69 хв. Гра продовжує відбуватися в основному на половині поля Челсі, але без моментів. Добре і щільно обороняються британці, що не дозволяє Атлетіко продертися крізь захист.

Атлетіко - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів64 хв. Лемпард порушив правила у центрі поля проти Турана.

Атлетіко - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів60 хв. Замість Дієго на поле вийшов Туран.

59 хв. Торрес увійшов у штрафну, обійшов захисника і пробив - Куртуа опинився в потрібному місці.

55 хв. Шварцер невдало зіграв на виході, м'яч підхопив на лінії штрафного Дієго, прибрав захисника і пробив - Шварцер встиг повернутися у ворота.

53 хв. Добре гравці Атлетико пройшли в штрафну за рахунок короткого пасу, але останню передачу перехопив Коул.

49 хв. Продовжує Челсі ставити "автобус" біля своїх воріт. Атлетіко активно атакує, але пройти настільки масований захист гостей вкрай складно.

Другий тайм

Перерва

45+1 хв. Дієго пробив з лінії штрафного прямо в руки Шварцеру.

44 хв. Не може Атлетіко взламати оборону Челсі. Надто самовіддано грають гості і не дають спокійно розпоряджатися м'ячем підопічним Сімеоне.

39 хв. Вже не знають лондонці, як відсунути гру. Буквально виносять м'яч при першій можливості. Про контратаках навіть думок немає.

35 хв. Міранда зважився на дальній удар, але м'яч пролетів у сантиметрах від штанги.

34 хв. Знову Атлетіко заволодів ініціативою. Намагаються господарі подолати оборону Челсі.

30 хв. Габі міг пробити головою краще, ніж у нього вийшло - м'яч пройшов вище воріт.

25 хв. Вирівнялася гра. Атлетіко знову почав потроху забирати м'яч, але робити це так активно, як на початку матчу, вже не виходить.

21 хв. Кехілл пробив головою після подачі кутового, але м'яч влучив у ногу Луїсу, який врятував чужі ворота.

Атлетіко - Челсі: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів19 хв. Потрібна заміна Петру - замість нього виходить Шварцер.

15 хв. Оце так поворот! Після подачі кутового м'яч закручувався в ворота і Чех, вдарившись об штангу, дістав м'яч з під поперечини!

14 хв. Вирішив Челсі показати, що теж вміє тримати м'яч, але робив це на своїй половині поля і без просування вперед.

10 хв. Вдалося Челсі трохи відсунути гру від своїх воріт, але Атлетіко все одно більше часу проводить з м'ячем.

6 хв. Продовжує проявляти активність на початку матчу Атлетіко. Челсі майже всією командою стоїть в обороні.

2 хв. Дієго наважився пробити з дальньої дистанції, але влучити у ворота не зміг.

Команди на полі. Давайте починати.

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу "Атлетіко" - "Челсі".

У воротах іспанців напевно з'явиться Тібо Куртуа. Бельгієць ще в 2011 році підписав контракт з "Челсі", але ось уже третій сезон захищає кольори мадридців на правах оренди. У разі успіху "Атлетіко" проб'ється у фінал головного єврокубку вперше з 1974 року, тоді як лондонці можуть зробити це в третій раз за останні сім років. Натомість господарі можуть похвалитися тим, що залишаються останньою командою, яка не програла жодного матчу у поточній Лізі чемпіонів. У десяти зустрічах у цьому євросезоні червоно-білі здобули вісім перемог при двох нічиїх.

"Челсі" й "Атлетико" зустрілися у матчі за Суперкубок УЄФА 2012 року, коли хет-трик Фалькао ще в першому таймі вирішив спір на користь "матрацників". Після перерви Міранда зробив рахунок 4:0, і лише наостанок Гері Кехілл провів м'яч престижу у ворота іспанців. Мадридці тоді виграли свій другий Суперкубок УЄФА за три роки.

До цього шляху "Челсі" й "Атлетико" на європейській арені перетнулися лише раз. Лондонці заробили чотири очки в двох матчах з мадридцями на груповому етапі Ліги чемпіонів-2009/10 і фінішували на першому місці в квартеті D. "Атлетіко" залишився третім, продовжив боротьбу в дебютному розіграші Ліги Європи і в підсумку святкував в ньому перемогу.

"Атлетіко" провів 21 матч з англійськими командами, в яких здобув вісім перемог при стільки ж нічиїх і п'яти поразках. На своєму полі мадридці домоглися в іграх з англійцями п'яти перемог і чотирьох нічиїх.

"Челсі" вийшов у півфінал Ліги чемпіонів в сьомий раз за останні 11 сезонів. Для цього йому довелося здійснити подвиг - відігратися після поразки від "Парі Сен-Жермен" у першому чвертьфінальному матчі з рахунком 1:3. На "Стемфорд Брідж" британці перемогли 2:0 і пройшли до квартету кращих за правилом виїзного гола.

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне:

"У нас багато схожого з "Челсі". Ми обидва забили останнім опонентам у своїх національних чемпіонатах, у нас обох хороші лінії захисту, ми обидва любимо швидку атакуючу гру. І ми, і вони сильні при стандартах".