ua en ru

Атлетіко - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Атлетіко - Барселона. Після напруженого поєдинку на "Камп Ноу", в якому була зафіксована нічия, "Атлетіко" може сподіватися на успіх. Дивитися матч "Атлетіко" - "Барселона" можна на каналі Футбол 1, онлайн-трансляція на нашому сайті почнеться в 21:40.

Атлетико - Барселона. Після напруженого поєдинку на "Камп Ноу", в якому була зафіксована нічия, "Атлетико" може сподіватися на успіх. Дивитися матч "Атлетіко" - "Барселона" можна на каналі Футбол 1, онлайн-трансляція на нашому сайті почнеться в 21:40.

9 квітня, 21:45
Мадрид, "Вісенте Кальдерон"
Атлетіко - Барселона 1:0 (перший матч 1:1)

"Атлетіко": Куртуа, Годін, Філіпе Луїс, Хуанфран, Міранда, Тьягу, Коке, Рауль Гарсія, Габі, Адріан Лопес, Вілья
"Барселона": Пінто, Маскерано, Бартра, Альба, Алвес, Фабрегас, Ернандес, Інієста, Бускетс, Мессі, Неймар

Матч завершено. Атлетіко виходить до півфіналу Ліги Чемпіонів!

Атлетіко - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+3 хв. Жовта для Дані Алвеса.

Атлетіко - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+2 хв. Жовта для Маскерано за грубий фол проти Дієго.

Атлетіко - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+1 хв. Жовта для Коке за фол в атаці.

90 хв. Родрігес на швидкості вийшов один на один з Пінто, наздогнавши навісну передачу зі своєї половини поля, але не зміг переграти голкіпера гостей.

87 хв. Хаві подав кутовий з правого флангу, навіс був неточним. Дивно, що Барса наполегливо продовжує навішувати.

84 хв. Облога воріт Куртуа триває вже близько п'яти хвилин. Але сказати, що Барса близька до голу не можна, каталонці атакують, але все закінчується навісами, з якими захист Атлетіко справляється без проблем.

Атлетіко - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів79 хв. Заміна у Атлетіко: замість Вільї вийшов Родрігес.

77 хв. Педро навішував з лівого флангу, але захист Атлетіко зіграв надійно.

Атлетіко - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів73 хв. Заміна у Барси: замість Інієсти вийшов Педро Родрігез.

71 хв. Габі і Вілья вийшли в контратаку два в два, у фінальній фазі якої Габі вийшов один на один з Пінто. Позиція була вбивчою, але гравець мадридців примудрився влучити в голкіпера, вкрай невдало пробивши низом. Схоже Габі просто не був готовий до такого щастя.

69 хв. Мессі заробив штрафний в метрах двадцяти від воріт Куртуа. Сам постраждалий виконав стандарт, але м'яч після його удару влучив у стінку з гравців Атлетіко.

66 хв. Рібас увійшов у штрафну гостей і пробив з гострого кута, але Пінто зіграв надійно. Незрозуміло, навіщо Дієго пробивав, по центру забігав Вілья, який був абсолютно один.

Атлетіко - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів63 хв. Заміна у Атлетіко: замість Лопеса вийшов Рібас.

Атлетіко - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів62 хв. Заміна у Барси: замість Фабрега вийшов Санчес.

59 хв. Алвес навішував у штрафну на Хаві, який пробивав головою. Удар Ернандеса був неточним, м'яч пролетів поруч з лівою стійкою.

56 хв. Вілья вибігав в контратаку, обіграв захисника Барси і віддав пас на хід Тьягу. Передача Давіда була дуже неточною.

53 хв. Хаві подав кутовий з лівого флангу, але його подача була невдалою.

49 хв. Хаві вивів Неймара на побачення з Куртуа, але воротар Атлетіко зіграв надійно. Злою виглядає Барселона на старті другого тайму.

46 хв. Розпочався другий тайм в Мадриді. Продовжуємо!

Перерва

44 хв. Мессі подав кутовий з правого флангу, але передача прилетіла прямо в руки Куртуа.

41 хв. Міг ставити пенальті у ворота Барселони Говард Уебб. Адріан вбігав в штрафну гостей на швидкості, йому протистояв Маскерано, який тримав його за руку. Перед гравцем Атлетико був тільки Пінто, але Адріан не втримався на ногах. Уебб бачив момент, але пенальті не поставив.

40 хв. Алвес навішував з правого флангу, але м'яч після передачі вилетів за лицьову лінію поля.

37 хв. Вілья отримав м'яч на лівому фланзі атаки і міг віддавати передачу, але незрозуміло навіщо пішов обігрувати трьох захисників Барселони, втративши м'яч у підсумку.

33 хв. Барселона трохи відійшла від шоку, почалися фірмові позиційні атаки. Єдине, що викликає подив, це те, що ці атаки часто закінчуються навісами в штрафну, що не типово для каталонців. Зрозуміло, що навіси на невисоких гравців лінії атаки Барси не несуть в собі небезпеку.

28 хв. Іньєста змістився з лівого флангу в центр і пробив по воротах. Куртуа спокійно зафіксував м'яч в руках.

25 хв. Мессі прощає мадридців. Неймар пронісся по лівому флангу, обіграв Тьягу і прострілив на лінію воротарського майданчика, куди набігав Лео. Удар Мессі в одне торкання був неточним.

23 хв. Шалена перевага у Атлетіко. Барселона намагається включати пресинг, але поки безуспішно.

19 хв. Лопес передачею головою вивів Вілью один на один з Пінто, який знову пробив у поперечину. Третій раз поперечина рятує Барселону.

Атлетіко - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів18 хв. Адріан виводив свою команду в контратаку, попутно обігравши двох гравців Барси. Спринт Лопеса був зупинений підкатом ззаду Бускетса.

14 хв. Алвес довгим навісом знайшов у штрафному господарів Мессі, який головою переправив м'яч у напрямку дальнього кута воріт Куртуа. Хитрий удар Лео прийшовся повз ворота, м'яч пролетів в сантиметрах від правої стійки.

12 хв. Коке вивів Вілью один на один з Пінто. Форвард пройшов кілька метрів і потужно пробив у поперечину. Що з Барселоною?

10 хв. Атлетіко б'є гостей їхньою ж зброєю - тотальний пресинг, постійний контроль м'яча і неймовірна мотивація. Барса за десять хвилин лише одного разу була на половині поля господарів, і те, на самому початку матчу.

Атлетіко - Барселона: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів5 хв. Ось вам і Атлетіко!!! Спочатку Адріан вийшов один на один з Пінто, але його удар влучив у поперечину. М'яч відскочив до Вільї, той віддав пас Адріану, який скинув круглого під удар Коке, який вколотив м'яч у ворота з лінії воротарського майданчика.

3 хв. Хаві навішував у штрафну господарів зі стандарту - захист зіграв надійно.

1 хв. Розпочався матч у Мадриді! Чекаємо справжній бій від двох іспанських команд!

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "Атлетіко" намагатиметься здобути п'яту поспіль домашню перемогу в турнірі і перешкодити досвідченій "Барселоні" пробитися в півфінал.

"Атлетіко" відмінно виступає в єврокубках на "Вісенте Кальдерон", однак "Барсу" цим не залякати. Каталонці не програють на арені "матрацників" вже чотири роки. "Барса" має намір в сьомий раз поспіль пробитися в півфінал, і її багатий досвід має допомогти у протистоянні з "Атлетіко", який зіграє у чвертьфіналі вперше з 1997 року.

Це ще й протистояння добре знайомих один з одним аргентинських тренерів. Херардо Мартіно очолює "Барселону", а Дієго Сімеоне керує "Атлетіко".

"Атлетіко" приймав "Барселону" 106 разів у всіх турнірах і здобув 50 перемог при 23 нічиїх та 33 поразках.

Востаннє команди змагалися на "Вісенте Кальдерон" 11 січня нинішнього року, і поєдинок закінчився нульовою нічиєю.