ua en ru

Асоціація "Фондове Партнерство" прийняла рішення про продаж 17,9% акцій ПФТС на аукціонних торгах

Рада Асоціації "Фондове Партнерство" на своєму засіданні в понеділок, 21 березня 2011 р. прийняла рішення запропонувати до продажу членам Асоціації пакет 17,9% акцій фондової біржі ПФТС, повідомляє прес-служба Асоціації "Фондове партнерство".
Асоціації "Фондове Партнерство" належить 573 акції ПФТС, що залишилися після реалізації в 2010 р. членами Асоціації свого права на придбання акцій біржі у рівних долях. Рішенням Загальних зборів від 24 грудня 2009 р. затверджено, що ці акції будуть в подальшому запропоновані членам Асоціації за результатами їх торгів на ПФТС в 2010 р.
"Пакет 17,9% акцій буде запропоновано до придбання членам Асоціації, які протягом 2010 р. торгували на біржі. Продаж буде здійснено на аукціонних торгах, поетапно, з подрібненням пакетів на лоти. Аукціони будуть проводитися з середини травня поточного року. А рада Асоціації, в свою чергу, докладе всіх зусиль для організації аукціонів, які б забезпечили отримання кращої ринкової ціни", - повідомив голова ради Асоціації Борис Тимонькін.
Загальна кількість акцій біржі становить 3201 шт., з яких ММВБ належать 50%+1 акція, Асоціації - 17,9%, решта акціонерів - учасники ринку та інші особи.