ua en ru

У Вірменії в.о. міністра спорту подав у відставку і приєднався до протестів

У Вірменії в.о. міністра спорту подав у відставку і приєднався до протестів Фото: Грачья Ростомян (gov.am)

Ростомян є членом "Процвітаючої Вірменії", яка сьогодні заявила про приєднання до акцій протесту

Виконуючий обов'язки міністра у справах спорту та молоді Вірменії Грачья Ростомян подав у відставку та заявив, що приєднується до протестів у країні. Про це повідомляє видання EVN Report у Twitter.

"Грачья Ростомян заявив про свою відставку та про те, що приєднується до протестуючих проти республіканської партії. Ростомян є членом "Процвітаючої Вірменії", яка сьогодні заявила про приєднання до акцій протесту", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у середу, 25 квітня, у Єревані відновили акції протестів прихильники руху, очолюваного опозиційним лідером Ніколом Пашиняном. Акції протесту були відновлені після того, як стало відомо, що заплановані на середу переговори між представниками нинішньої влади і Пашиняном не відбудуться.

Зазначимо, що Пашинян протягом 11 днів очолював вуличні протести в Єревані, що призвели до відставки прем'єр-міністра Сержа Саргсяна.

Додамо, що президент Вірменії Армен Саркісян заявив, що починає консультації з парламентськими і позапарламентськими силами в зв'язку з внутрішньополітичною ситуацією в країні.