ua en ru

Заарештовано підозрюваного у скоєнні ДТП, в результаті якого загинули 5 осіб

Заарештовано підозрюваного у скоєнні ДТП, в результаті якого загинули 5 осіб Фото: заарештовано підозрюваного у скоєнні ДТП

Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУ Національної поліції в Одеській області

За клопотанням прокуратури Одеської області Приморський районний суд взяв під варту підозрюваного у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинули 5 осіб, 2 отримали травми. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

Зазначено, що досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 КК України здійснюють слідчі ГУ Національної поліції в Одеській області.

Відомо, що 7 травня 2017 року на автодорозі у Лиманському районі автомобіль "Audi A6" під керуванням чоловіка виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем "Daewoo Lanos".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що один з автомобілів у результаті зіткнення перекинувся в кювет.

"Рятувальники провели перевертання пошкодженого автомобіля "Daewoo Lanos" з використанням гідравлічного інструменту вилучили з салону автомобіля 5 загиблих осіб. Внаслідок події постраждали водій і пасажир автомобіля "Audi A6", які у важкому стані були госпіталізовані в Одеську обласну клінічну лікарню", - йдеться в повідомленні.