ua en ru

Apple презентувала оновлену модель ноутбука MacBook Air і лінійку ноутбуків MacBook Pro

Компанія Apple 11 червня 2012 р. представила оновлену модель ноутбука MacBook Air і лінійку ноутбуків MacBook Pro, забезпечених новітніми процесорами IntelCore і поліпшеними графічними процесорами. Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

За словами Філіпа Шиллера, віце-президента компанії з маркетингу, нова лінійка ноутбуків оснащена більш швидкими процесорами, графікою, пам'яттю, flash-накопичувачами і технологією передачі даних USB 3. "Нова лінійка MacBook Pro і MacBook Air стала ще більш привабливою", - підкреслив він.

Всі нові моделі ноутбуків оснащені ядерними процесорами IntelCore i5 і i7, мають flash-накопичувачі та інтегровані графічні плати.

Акумулятори будуть здатні забезпечити до 7 годин безперервної роботи пристрою. Нова операційна система OS X Mountain Lion надасть нові функції і посилений захист комп'ютера.

Apple - один з найбільших в США виробників комп'ютерів, персональної техніки і програмного забезпечення. Штаб-квартира компанії знаходиться в м. Купертіно (штат Каліфорнія), загальна чисельність персоналу - 35 тис. чоловік. Чистий прибуток компанії в II кварталі 2011-2012 фінансового року, що завершився 31 березня 2012 р., збільшився вдвічі порівняно з показниками річної давнини і досягнув 11,6 млрд дол.