ua en ru

Апеляційний адмінсуд Києва залишив у силі рішення про продовження ліцензії на міжнародний і міжміський зв'язок групи Vega

Компанія "Укомлайн", що входить до телекомунікаційної групи Vega, виграла в Київському апеляційному адміністративному суді справу за апеляційною скаргою Національної комісії регулювання зв'язку України (НКРЗ) на рішення Окружного адміністративного суду м.Києва від 8 лютого 2011 р. щодо продовження терміну дії ліцензії на надання міжнародного та міжміського телефонного зв'язку. Суд апеляційної інстанції залишив апеляційну скаргу НКРЗ без задоволення, а постанову Окружного адміністративного суду м.Києва від 8 лютого 2011 р. - без змін. Про це повідомляє прес-служба телекомунікаційної групи Vega.

Нагадаємо, 26 листопада 2010 р. Vega звернулася в НКРЗ із заявою про продовження терміну дії ліцензії серії АВ №546033, отриманої 17 грудня 1999 р., на надання послуг міжнародного та міжміського телефонного зв'язку на всій території України. Термін дії зазначеної ліцензії закінчився 2 квітня 2011 р.

13 січня 2011 р. НКРЗ ухвалила рішення №4 про відмову у продовженні строку дії ліцензії. Телекомунікаційна група Vega була звернулася в суд. 8 лютого 2011 р. Окружний адміністративний суд міста Києва в повному обсязі задовольнив позовні вимоги ТОВ "Укомлайн" до НКРЗ.

Телекомунікаційна група Vega - один з найбільших операторів українського ринку фіксованого зв'язку, який входить в телекомунікаційний напрям групи СКМ. Vega була створена в результаті об'єднання телекомунікаційних груп України "Фарлеп" і "Оптіма Телеком", а також компаній "Укомлайн", "ЦСС", IP Telecom, "Матриця", "Вілком" та ін. Оперативний менеджмент групи Vega здійснює компанія ПРАТ "Фарлеп-Інвест".