ua en ru

Ганна Гопко відмовилася від пропозиції очолити Мінекології

Ганна Гопко відмовилася від пропозиції очолити Мінекології Источник фото: INSIDER
Лідера "Самопомочи" Ганна Гопко відмовилася від пропозиції прем'єр-міністра Арсенія Яценюка очолити Міністерство екології та природних ресурсів.

Лідера "Самопомочи" Ганна Гопко (на фото) відмовилася від пропозиції прем'єр-міністра Арсенія Яценюка очолити Міністерство екології та природних ресурсів. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"З подивом кожен день дізнаюся, що я то міністр або віце-прем'єр-міністр з євроінтеграції, то міністр економіки (фейк для дискредитації), то вже і міністр екології. Напевно, тема моєї дисертації, присвячена сталого розвитку, глобальним екологічним проблемам та ролі медіа як і 8-річна діяльність в природозахисних громадських організаціях надихнула Арсенія Петровича на таку ідею. Маю інші плани в життя, де буду більш корисна і більш ефективна для людей, для країни, для світу", - написала Гопко.

Вона підкреслила, що не планує йти в уряд, а збирається працювати в парламенті.

При цьому Гопко відзначила, що готова допомагати майбутньому міністру екології, щоб захист, охорона та збереження навколишнього середовища стали одним з пріоритетів для держави.

Вона також додала, що міністра економіки потрібно вибирати, порадившись з громадськістю.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк сьогодні запропонував призначити головою Мінекології Ганну Гопко.