ua en ru

АМКУ дозволив "Агротрейд Капітал" придбати три підприємства

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ТОВ "Агротрейд Капітал" (м. Харків) на придбання частки у статутному капіталі, що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління, ТОВ "Укрзернопром-Шевченкове, ТОВ "ім. Ватутіна" і ТОВ "Золочівське". Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

АМКУ дозволив "Агротрейд Капітал" придбати частку у статутному капіталі ТОВ "Укрзернопром-Шевченкове" (с. Новомиколаївка, Шевченківський р-н, Харківська обл.), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Також надав дозвіл на придбання частки у статутному капіталі сільськогосподарського ТОВ "ім. Ватутіна" (с. Халимонове, Бахмацький р-н, Чернігівська обл.), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Також АМКУ дозволив "Агротрейд Капітал" придбати частку у статутному капіталі сільськогосподарського ТОВ "Золочівське" (смт. Золочів, Харківська обл.), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління товариства.

Нагадаємо, у 2011 р. АМКУ надав дозвіл "Агротрейд Капітал" на придбання частки у статутних капіталах ТОВ "Вікторія Агро", ТОВ "Нові мости" і ДП "Семаль" (всі - Полтавська обл.).

ТОВ "Агротрейд Капітал" (м. Харків) - один з найбільших зернотрейдерів України, вертикально інтегрований холдинг завершеного агропромислового циклу - виробництво, переробка, зберігання та торгівля сільськогосподарською продукцією.

Читайте також: АМКУ дозволив Ярославському придбати частку в ТРЦ "Караван"