ua en ru

АМКУ прийняв рішенні щодо надання дозволів та накладання штрафів

Антимонопольного комітету України (АМКУ) прийняв рішенні надати дозволи наступним компаніям:

ТОВ "Українська водна компанія" (м. Київ) на одержання в концесію активів у вигляді цілісного майнового комплексу - об'єкта централізованого водопостачання, який знаходиться в селі Семенівка Мелітопольського району Запорізької області;
Компанії "Printec Holdings Limited" (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії "Firewings Holding Limited" (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента;
ТОВ "Інтернет відео комунікації" на придбання частки в статутному капіталі ТОВ "Телерадіокомпанія «Фальстап", що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Антимонопольного комітету України (АМКУ) прийняв рішенні накласти штрафні санкцій на наступні компанії:

ПІІ "Лукойл-Україна" (м. Київ) на 89 тис. грн за здійснення концентрації щодо одержання в оренду активів у вигляді цілісних майнових комплексів - чотирьох автозаправних станцій, що перебувають у власності ПП "Скітія-Інвест" (с. Велика Северинка, Кіровоградська обл.), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.
ТОВ "Фармацевтична компанія "Максима" (м. Київ) на 20 тис. грн за неподання інформації на вимогу Комітету у встановлені органом строки.
ТОВ "Інтер - Запоріжжя" (м. Запоріжжя) на 20 тис. грн за придбання частки у статутному капіталі ТОВ "Татіс" (с. Мирне, Оріхівський р-н, Запорізька обл.), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління емітента, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.
ТОВ "Інтер - Запоріжжя" (м. Запоріжжя) на 20 тис. грн за придбання частки у статутному капіталі ТОВ "Авіс" (с. Фабричне, Лутугінський р-н, Луганська обл.), що забезпечує досягнення 50 % голосів у вищому органі управління емітента, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.