ua en ru

Активісти Автомайдану вибачилися перед мешканцями квартири, яку вони пікетували як житло Табачника

Учасники Автомайдану, які напередодні пікетували помешкання міністра освіти Дмитра Табачника, насправді провели акцію під квартирою, що не має жодного стосунку до глави МОН. Про це організатори Автомайдану заявили на сторінці спільноти у Facebook.

"Вчора була поїздка на Ярославів Вал до міністра Дмитра Табачника, На жаль, ми промахнулися. Інформація (про адресу Табачника) була отримана від одного з депутатів. Автомайданівці шкодують про допущену помилку. ... Від імені всього Автомайдану ми просимо мешканців квартири (вулиця Ярославів Вал, 28) пробачити нас за заподіяну моральну шкоду і незручності", - зазначено у повідомленні.

"У разі допущеної помилки ми готові на вимогу мешканців квартири нести чергування біля їхнього під'їзду цілодобово - охороняти і захищати їх стільки , скільки необхідно", - підкреслюють організатори акції.

Нагадаємо, напередодні активісти Автомайдану провели пікет під будинком на Ярославовому Валу, 28, де за даними активістів, знаходилась двоповерхова квартира міністра освіти Дмитра Табачника. Також вони пікетували маєток, який вважають житлом міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.