ua en ru

В аеропорту Берліна затримали підозрілого чоловіка в жилеті з проводами

В аеропорту Берліна затримали підозрілого чоловіка в жилеті з проводами Ілюстративне фото (facebook.com.BundespolizeiKarriere)

У зв'язку з інцидентом, парковку біля аеропорту і скляний перехід до неї закрили

У берлінському аеропорту "Шенефельд" сьогодні вранці, 25 вересня, поліція затримала чоловіка, одягненого в підозрілий жилет з проводами. Чоловік погрожував силам безпеки аеропорту пивною пляшкою, повідомляє видання Berliner Morgenpost.

Як повідомляється, підозрілого чоловіка помітили на парковці аеропорту та повідомили про це відповідальні служби.

Він був одягнений у жилет, на якому виднілися дроти і кабелі, і погрожував силам безпеки аеропорту пивною пляшкою.

За словами поліції, небезпеки для людей в аеропорту Шенефельд немає.

Жилет у підозрюваного вилучили, його особу встановлюють.

Також зазначається, що у зв'язку з інцидентом польоти припинені не були, однак парковку і скляний перехід до неї закрили.

Нагадаємо, на сході Лондона через підозрілий автомобіль, припаркований на стоянці біля торгового центру Westfield, евакуювали вокзал та станцію метро.

Також раніше РБК-Україна писало, що з першого терміналу аеропорту Франкфурта-на-Майні федеральна поліція Німеччини евакуювали людей.

У зв'язку з попередженням системи безпеки були припинені роботи в другій та третій зоні терміналу.

Служба безпеки аеропорту почала евакуацію після того, як один з пасажирів пройшов в зону посадки, минаючи пункти огляду. Так, агентство Reuters, посилаючись на прес-секретаря федеральної поліції повідомило, що принаймні одна несанкціонована особа увійшла в зону посадки.