ua en ru

Аеропорт "Сімферополь" призупинив вильоти через негоду

Аеропорт "Сімферополь" призупинив вильоти через негоду Джерело фото:twitter.com/Симферополь АэроФото
Аеропорт Сімферополь у зв'язку з погіршенням погодних умов і сильним туманом з 11.00 призупинив вильоти рейсів.

Аеропорт Сімферополь у зв'язку з погіршенням погодних умов і сильним туманом з 11.00 призупинив вильоти рейсів. Про це заявив глава "Міністерства транспорту" Криму Анатолій Цуркін, передає "Кримінформ".

"У зв'язку з погіршенням погодних умов з 11.00 припинені рейси з аеропорту Сімферополь, сильний туман", - сказав він.

Цуркін уточнив, що аеропорт не закритий, проте командири прилітають в Сімферополь судів після оцінки умов посадки приймають рішення піти на запасні аеродроми - в Анапу або Сочі.

За словами Цуркіна, сьогодні аеропорт буде працювати на прийом і відправку рейсів цілодобово, не перериваючись на регламентні роботи з реконструкції злітно-посадкової смуги і термінальних комплексів з 22.00 до 6.00. Цуркін сказав, що це дозволить відправити всі рейси, так як поліпшення погодних умов очікується до 19.00.

Нагадаємо, 16 березня 2014 р. на території АР Криму і міста Севастополя пройшов так званий референдум про статус півострова. 18 березня Президент Росії Володимир Путін підписав договір про приєднання Криму й Севастополя до Росії. Україна і світове співтовариство, включаючи США і Євросоюз вважають це окупацією.