ua en ru

Абрамович на переговорах України та Росії. Умеров пояснив роль мільярдера

Абрамович на переговорах України та Росії. Умеров пояснив роль мільярдера Фото: Роман Абрамович (facebook.com/RomanArkadyevichAbramovich)

Член української делегації Рустем Умеров прокоментував роль Романа Абрамовича на переговорах України та РФ. За його словами, російський мільярдер допомагає налагоджувати неформальний канал комунікації.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Умерова в інтерв'ю НВ.

"З одного боку, він веде медіацію цього процесу, з іншого боку, як людина без дипломатичного бекграунду допомагає налагодити неформальний канал комунікації", - сказав він

Нагадаємо, нещодавно глава української делегації, народний депутат Давид Арахамія позитивно оцінив роль російського бізнесмена Романа Абрамовича на переговорах України з Росією. При цьому заявивши, що не зрозуміло чому Абрамович став виконувати публічну роль, адже з самого початку у російського бізнесмена була роль додаткового каналу зв'язку.

Зазначимо, сьогодні поновилися переговори делегацій Росії та України. За словами радника глави Офісу президента Михайла Подоляка, вони відбуваються у відеоформаті.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.