ua en ru

А.Яценюк: "Жодних переговорів про зняття моєї кандидатури не ведеться".

Кандидат на посаду Президента України, лідер політичної партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк заявив, що не піде на жодні домовленості з іншими кандидатами на пост глави держави. Про це він сказав під час свого передвиборчого візиту до Львова, повідомляє його прес-служба.

"Жодних переговорів (про знаття кандидатури на користь інших кандидатів у президенти) не ведеться", - сказав він, відповідаючи на запитання місцевих журналістів щодо останніх заяв чинного глави держави Віктора Ющенка. Раніше А.Яценюк заявив, що востаннє зустрічався з чинним президентом Віктором Ющенком 25 травня 2009 р.

При цьому А.Яценюк висловив готовність до переговорів з тими, хто готовий зняти свою кандидатуру на підтримку його передвиборної програми.

Нагадаємо, що В.Ющенко заявив напередодні про необхідність об'єднати демократичні сили навколо єдиного кандидата у Президенти. Деякі ЗМІ повідомляли, що відповідні переговори ведуться з Олегом Тягнибоком (ВО "Свобода"), Анатолієм Гриценком, Юрієм Костенком й Арсенієм Яценюком.