ua en ru

Члени групи "За Україну" (НУ-НС) "на місці під час голосування" визначаться, чи голосуватимуть вони за дострокові вибори мера Києва у травні 2010 р.

Члени депутатської фракції "За Україну" парламентської фракції "Наша Україна - Народна самооборона" (НУ-НС) "на місці під час голосування" визначаться, чи підтримають вони проведення дострокових виборів Київради у травні 2010 р. Про це РБК-Україна повідомив член фракції НУ-НС, член депгрупи "За Україну" Андрій Парубій.

"Наша група ще не визначилася, як ми будемо голосувати завтра за призначення дострокових виборів у столиці. У нас ніколи не було чіткої позиції щодо Черновецького (мера Києва), і тому очевидно ми будемо визначатися вже на місці під час голосування", - сказав А.Парубій.

Нагадаємо, як повідомив віце-спікер Микола Томенко, БЮТ запевняє, що вже завтра, 22 січня, Верховна Рада України прийме рішення про проведення дострокових виборів у Києві 30 травня 2010 р. "Якщо у сесійній залі знайдеться здоровий глузд і завтра в цілому буде проголосована постанова тимчасової слідчої комісії по Києву, то це дає підстави мені одразу ініціювати голосування за постанову про проведення виборів у Києві... причому це будуть планові вибори, як по інших містах, 30 травня поточного року", - зазначив М.Томенко. Він прогнозує, що знайдеться достатня кількість голосів для голосування за рішення про проведення виборів у Києві.