ua en ru

О.Попов очолив комітет із розробки стратегії розвитку Києва до 2025 року

В.о. голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов очолив комітет із розробки стратегії розвитку міста Києва до 2025 року. Він підписав відповідне розпорядження "Про утворення комітету з розробки стратегії розвитку міста Києва до 2025", повідомляє прес-служба КМДА.

Цим розпорядженням затверджено положення про комітет та його склад.
Заступником голови комітету став заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, а секретарем комітету - директор комунальної науково-дослідної установи "Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста" Оксана Галенко.

До складу комітету увійшли заступники голови КМДА Анатолій Голубченко, Віктор Сівець, Олександр Мазурчак, Олександр Мещеряков, Олександр Пузанов та Леонід Новохатько, начальник Головного управління економіки та інвестицій КМДА Ігор Довбань, заступник начальника Головного управління економіки та інвестицій Ольга Маміна, начальник Головного фінансового управління КМДА Віктор Падалка, начальник Головного управління з питань регуляторної політики та підприємництва КМДА Микола Поворозник.
Комітет аналізуватиме поточний стан економічного і соціального розвитку та діяльність органів виконавчої влади і місцевого самоврядування. На членів комітету покладено обов'язки узагальнення та підготовки пропозицій щодо вирішення проблемних питань соціально-економічного розвитку міста за пріоритетами та стратегічними напрямами.
Проект стратегії розвитку міста Києва до 2025 року буде подано на розгляд Київради та винесено на громадське обговорення.
Перше засідання комітету відбулося сьогодні, 12 серпня ц.р., на ньому було утворено робочу групу із розробки стратегії, яку очолив Р.Крамаренко.
На засіданні також обговорювалося партнерство Києва та міжнародних фінансових, інвестиційних і наукових фундацій у процесі розробки та реалізації стратегії.
Комітет проводитиме засідання не рідше ніж раз на місяць. Найближчим часом вони планують розглянути структуру програми розвитку Києва до 2013 року.