ua en ru

22 грудня 2013 року відбудеться відкриття нового Торгово-офісного центру Silver Breeze

22 грудня 2013 року відбудеться урочисте відкриття нового Торгово-офісного центру Silver Breeze. Киян та гостей міста чекає справжнє музичне свято, з безліччю інтерактивних зон, приємних сюрпризів та цінних подарунків.

Найменші відвідувачі центру зможуть пограти на вулиці Карапузів, їхніх мам і бабусь чекають на Бульварі Бабусь і Мам, а справжні чоловіки проявлять свою вправність і силу на Проспекті Сильних Пап.

Відвідувачі візьмуть участь у розіграші подарунків від головних партнерів заходу. Переможці отримають інноваційний планшет від компанії LENOVO, сертифікат на 8 000 грн. від інтернет-магазину ROZETKA, побутову техніку від «Фокстроту» і «Сільпо», а також багато інших цінних призів.
Кульмінацією урочистого відкриття ТОЦ Silver Breeze стане виступ переможниці X-Factor Аїди Ніколайчук і неповторною Руслани, народної артистки України, переможниці «Євробачення-2004».
Ведучий Ігор Кондратюк.

Інформація про торговому центрі Silver Breeze

Проект Silver Breeze, загальною площею 75 700 м2, розташований у Дніпровському районі р. Києва на Дніпровській набережній. До проекту були залучені кращі українські та міжнародні фахівці у галузі проектування, будівництва, технічного нагляду, дизайну, що дозволило створити продукт високої якості, у відповідності з сучасними міжнародними стандартами, з відмінними технічними характеристиками і суттєвими конкурентними перевагами.

ТОЦ Silver Breeze - дітище девелоперської компанії SvitLand Ukraine, яка в свою чергу входить у великий ізраїльський інвестиційний холдинг Fishman Group. В управлінні холдингу налічується понад 5 мільйонів кв. м. нерухомості по всьому світу.

Багатофункціональний комплекс Silver Breeze, складається з двох офісних будівель класу «В +», п'яти і семи поверхів і двоповерхового торгового центру. Комплекс оснащений сучасним обладнанням, в будівлях працюють швидкісні ліфти, два підземних рівня займає автоматизований паркінг на 550 місць.
На перших двох поверхах центру знаходиться торговий центр з продуктовим супермаркетом «Сільпо», магазином електроніки «Фокстрот», перший на лівому березі еспресо-бар «Арома», зона фудкорту з п'ятьма операторами, дитячий розважальний центр «Веселий Вулик», «Будинок Іграшок», торгова галерея, представлена мережевими операторами сучасного, модного одягу і взуття: Lerros, colin's, InCity, Argo Center і інші. Крім того, в Silver Breeze відкриються перші в Україні ресторани американської та мексиканської кухні - Star Burgers та Radizio. На третьому поверсі буде розташований спортивний клуб.