ua en ru

У 2017 році суди розглянули лише половину адмінпротоколів за п'яне водіння, - Князєв

У 2017 році суди розглянули лише половину адмінпротоколів за п'яне водіння, - Князєв Фото: Сергій Князєв (kmu.gov.ua)

У 2017 році складено 88 тис. адміністративних протоколів за п'яне водіння

У 2017 році суди розглянули лише половину адмінпротоколів за п'яне водіння. Про це заявив голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС) України на своїй сторінці в Facebook.

"Із 88 тис. адміністративних протоколів за п'яне водіння, складених у цьому році, суди розглянули лише половину. А якщо подивитися кінцевий результат, накладення штрафів та їх сплату, то це мізер по відношенню до того, скільки було виявлено правопорушень", - сказав Князэв.

Сергій Князєв: Із 88 тис. адміністративних протоколів за п'яне водіння, складених у цьому році, суди розглянули лише пол...

Опубліковано МВС України 20 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові на вулиці Сумській в центральній частині міста сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода (ДТП). За попередніми даними, п'ятеро людей загинули й ще шестеро отримали травми різного ступеня тяжкості.

Поліція відкрила кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху. 20-річній винуватиці ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі. За даними правоохоронців, водій Lexus проїхала на червоне світло на швидкості не менше 100 км/год, в результаті чого сталося зіткнення.

Міру запобіжного заходу винуватиці ДТП обиратимуть 20 жовтня.