ua en ru

104UA Маркет: відкрито перший в Україні спеціалізований онлайн супермаркет газових приладів

В Україні розпочав роботу перший спеціалізований онлайн супермаркет газових приладів та обладнання. Унікальність 104UA Маркет в тому, що тут можна придбати газові котли, колонки, лічильники та інше газове обладнання кращих світових та українських виробників.

Щорічно на українському ринку продається нових газових котлів на суму 2,9 млрд гривень. З них 57% припадає на імпортні прилади, а решта 43% вироблені на підприємствах України. Якість, надійність як зарубіжного, так і вітчизняного газового обладнання при цьому суттєво відрізняється, і нерідко ефективність нового котла мало відрізняються від старого.

Для того, щоб гарантувати високу якість, ефективність і безпека вся товарна лінійка на 104UA Маркет укомплектована виключно брендами перевірених виробників. З міжнародних це ВОЅСН, Вахі, Eurotherm, Proterm, Immergas, Roda, Vaillant. З українських – Данко, а також САМГАЗ і 104.UA (сигналізатори).

104UA Маркет: відкрито перший в Україні спеціалізований онлайн супермаркет газових приладів

Асортимент брендів і моделей 104UA Маркет сформований так, що кожному з 13 млн споживачів газу в Україні пропонують кілька конкурентних пропозицій по кожній позиції.

На сайті можна придбати:

  • котли
  • колонки
  • газоаналізатори
  • лічильники газу
  • смарт-модеми, для автоматичної передачі споживання газу і використання в рамках технологій "Розумний будинок"

Лінійка брендів і моделей обладнання буде постійно розширюватися.

Вибір можна зробити самостійно, з допомогою зручного функціоналу для порівняння, або скористатися допомогою консультантів. Для цього достатньо зв'язатися з контакт-центром 104UA Маркет за телефоном 0 800 304 104 (дзвінки безкоштовні для всіх операторів зв'язку) і покупця з'єднають з індивідуальним менеджером, який допоможе вибрати потрібний газовий прилад і погодить час доставки.

104UA Маркет є частиною єдиного сервісу 104.UA, створеного в жовтні 2020 року. У 104.UA включені онлайн і мобільні сервіси для споживачів газу, а також мережу з 125 клієнтських просторів і Всеукраїнський контакт центр.