ua en ru

"Укртелеком" повідомив про захоплення приміщень і обладнання оператора в Севастополі

Публічне акціонерне товариство "Укртелеком" повідомило про захоплення приміщень і телекомунікаційного обладнання оператора в місті Севастополь.

Публічне акціонерне товариство "Укртелеком" повідомило про захоплення приміщень і телекомунікаційного обладнання оператора в місті Севастополь. Про це йдеться у відповідному повідомленні прес-служби компанії.

"ПАТ "Укртелеком" повідомляє, що 25.09.2014 р. невідомі особи захопили приміщення та телекомунікаційне обладнання оператора м. Севастополь. В приміщеннях компанії треті особи замінили охорону і обмежують фізичний доступ фахівців до обладнання і робочих місць. Директор Севастопольської філії ПАТ "Укртелеком" вручили офіційну постанову місцевої влади міста про відсторонення з посади", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що влада Севастополя ввела в місті режим надзвичайної ситуації у зв'язку з припиненням компанією "Укртелеком" надання послуг зв'язку.

Раніше "Укртелеком" призупинив надання послуг у Севастополі у зв'язку з рішенням самопроголошеного уряду Севастополя про проведення інвентаризації підприємства.