ua en ru

"Укрекоресурси": Кримінальне провадження за розтрату майна відкрито проти колишнього керівництва підприємства

Державне підприємство "Укрекоресурси" заявляє, що кримінальне провадження за розтрату державного майна загальною вартістю майже 100 тис. грн відкрито проти колишніх посадових осіб державного підприємства "Укрекоресурси". Про це йдеться в повідомленні підприємства.

"На початку 2012 р. ДП "Укрекоресурси" очолило нове керівництво, яке за результатами аудитів діяльності підприємства за попередні роки, ініціювало порушення кількох кримінальних спав. Метою цих дій є стягнення заборгованості за орендоване на підприємствах обладнання та його повернення у власність ДП "Укрекоресурси"", - йдеться в повідомленні.

"Жоден з аудитів, що проводився на підприємстві, починаючи з лютого 2012 р., тобто з моменту початку роботи нової команди ДП "Укрекоресурси", не виявив серйозних порушень у діяльності ДП "Укрекоресурси"", - зазначив директор ДП "Укрекоресурси" Дмитро Радіонов.

Нагадаємо, раніше прокуратура Дніпровського району Києва повідомила, що відкрила кримінальне провадження щодо посадових осіб державної компанії "Укрекоресурси" за розтрату державного майна загальною вартістю майже 100 тис. грн.

Читайте також: Кримінальну справу проти начальника ГУ економіки та інвестицій КМДА порушено за статтею "службова недбалість"