ua en ru

"Український вибір" пікетував ВР проти прийняття євроінтеграційних законів

Активісти громадського руху "Український вибір" 3 вересня 2013 р. в Києві пікетували Верховну Раду України. Приводом для акції послужило те, що напередодні саміту Україна-ЄС на українських парламентаріїв здійснюється тиск з боку чиновників Євросоюзу. І, як наслідок, нової сесії роботи Ради перед депутатами стоїть питання про прийняття законів, які вимагає Європейський союз для підписання Угоди про асоціацію України з даними союзом.

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Янукович пообіцяв, що Київ виконає умови Європи, необхідні для підписання цієї угоди. Такі ж заяви неодноразово робили парламентарії.
На думку "Українського вибору", ЄС постійно втручається у внутрішню політику нашої країни - тепер він вимагає від України прийняття законів про повторні вибори народних депутатів України, реформування діяльності судової влади, про зняття заборони на пропаганду хибних цінностей, зміни в Кримінальний кодекс.

Організаторами даних акцій протесту виступили Коаліція громадських організацій просемейного характеру "Союз громадян України", "Любов проти гомосексуалізму", "Батьківський комітет", які вийшли проти прийняття законопроекту 2342 і захист сімейних та моральних цінностей, адже одне з головних вимог ЄС від України для інтеграції - це легалізація пропаганди діяльності ЛГБТ - спільнот.

"Те, що для Європи стало нормою - трансвестити, лесбіянство, гомосексуалізм, для нашого суспільства неприйнятно. Більш того, це руйнує нашу культуру і, як наслідок, руйнує інститут сім'ї і сприяє вимирання всього народу. Ми прийшли висловити свій протест проти політики нав'язування норм і стандартів Європи нашій країні, а також проти зближення з цим союзом", - заявив учасник акції Сергій Перехід.
"ЄС постійно втручається у внутрішню політику України, тим самим порушуючи наш суверенітет. Договір про асоціацію, який постійно нам нав'язують, буде вигідний країнам ЄС і українським олігархам, а звичайні громадяни отримають безробіття та економічну розруху. Ми проти інтеграції з Євросоюзом, ми відстоюємо позицію економічного співробітництва з братніми народами - країнами Митного союзу", - підсумував активіст Дмитро Перлин.