ua en ru

"Удар" вимагає від МВС розслідувати факти тиску на координатора молодіжного крила партії

Партія "Удар" вимагає від Міністерства внутрішніх справ України (МВС) розслідувати факти тиску на координатора молодіжного крила Дмитра Белоцерковца. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "Удар"

Згідно з повідомленням, координатора молодіжного крила партії "Удар" безпідставно зупинили співробітники ДАІ з вимогою перевірки стану сп'яніння. Також наступно. провокацією в прес-службі назвали повідомлення невідомого про нібито перебування матері Білоцерковця в міській лікарні в реанімаційному відділенні.

"Телефон мами був вимкнений. Очевидно, він був заблокований, щоб я не міг додзвонитися. Однак мені вдалося зв'язатися з нею через скайп. Від неї я дізнався, що з нею все гаразд і вона вдома", - сказав координатор молодіжного крила "Удару".

У прес-службі "Удару" додали, що за цих подій Дмитро Білоцерковець спізнився на літак.

Також за словами Білоцерковця, під двері його квартири було підкинуто мертву кішку.

"На цьому кривдники вирішили не зупинятися. Під двері квартири було підкинуто мертву чорну кішку. І обрізані телефонні дроти до квартири. Влада намагається зробити все, щоб я не дістався до Києва і не продовжував брати участь в акціях протесту на Еврамайдане. Це вже справжній терор", - підкреслив Білоцерківець.