ua en ru

"Сварог Вест Груп" в 2011 р. інвестувала більше 60 млн грн в оновлення сільгосптехніки

Корпорація "Сварог Вест Груп" інвестувала більше 60 млн грн у поповнення та оновлення машинно-тракторного парку в 2011 р. Протягом року було закуплено сільськогосподарську техніку провідних світових виробників John Deere (10 тракторів, 2 обприскувачі), Claas (5 комбайнів), Lemken (10 одиниць грунтообробної техніки) тощо. Про це повідомляє прес-служба корпорації.

За словами директора техдепартамента корпорації "Сварог Вест Груп" Сергія Філюка, ключовими критеріями при виборі сільськогосподарської техніки є ефективність, надійність і якість сервісного обслуговування. "Для забезпечення якісного проведення польових робіт, ми використовуємо тільки високоефективну техніку від світових лідерів сільськогосподарського машинобудування таких як John Deere, Claas, Challenger, Kuhn, Lemken ... Дана техніка дозволяє використовувати переваги точного землеробства і суттєво економити ресурси (паливно-мастильні матеріали, мінеральні добрива, засоби захисту рослин), що дуже важливо особливо сьогодні, коли ціни на ресурси постійно зростають", - коментує Філюк.

Він також додав, що найближчим часом Корпорація "Сварог Вест Груп" планує продовжити поповнення машинно-тракторного парку та закупити техніку John Deere, Challenger, GASPARDO, обприскувач "Туман". Орієнтовна вартість інвестицій складе 25-30 млн гривень.

Корпорація "Сварог Вест Груп" - аграрний холдинг, виробнича діяльність якого ведеться в Хмельницькій та Чернівецькій областях. На сьогодні загальна площа земель в обробці становить 75 тис. га. Основними напрямками діяльності підприємств корпорації є рослинництво, молочне і м'ясне тваринництво, садівництво та овочівництво, а також зберігання продукції (сучасні зерно-, овоче-і фруктосховища).