ua en ru

"Металіст" впорався з "Іллічівцем"

Харьковский "Металлист" на "ура" провел подготовку к старту в Лиге Чемпионов, обыграв дома "Ильичевец". Дублем в ворота мариупольцев отметился Марко Девич.

Харківський "Металіст" на "ура" провів підготовку до старту в Лізі Чемпіонів, обігравши вдома "Іллічівець". Дублем у ворота маріупольців відзначився Марко Девіч.

Читайте також: Анонс третього туру українського чемпіонату

Металіст - Іллічівець 2:0
Голи
: Девіч, 51, 80

У складі «Металіста» відбулась лише одна зміна у порівнянні з попереднім матчем: Себастьян Бланко зайняв місце інертного тиждень тому Марлоса, але саме ця коректива ніяких плодів для Мирона Маркевича не дала. А от заміна по ходу зустрічі, яка вже стає традицією, коли атаку посилює Джонатан Крістальдо, знову спрацювала. Нехай сам аргентинець цього разу до голів своєї команди непричетний, однак саме з його появою на полі перед захистом суперника з'являється більше нерозв'язаних питань. «Іллічівець» тепер вийшов одразу з двома грузинськими легіонерами, і обидва вони відігравали ключові ролі у складі гостей. Щоправда, переважно події розгортались біля воріт Євгена Гальчука - тепер він зайняв пост№1 у зв'язку з травмою Рустама Худжамова.

У першому таймі найбільш небезпечно зі складу господарів атакував Хосе Соса, а от Марко Девіч певним чином залишався у затінку. Як з'ясувалось, просто вичікував на свій шанс. Він зявився вже у дебюті другої 45-хвилинки, коли довга передача від Крістіана Вільягри залишила нападника наодинці спочатку з Миколою Іщенком, від опіки якого Девіч позбувся занадто легко. Потім йому нічого не вартувало переграти і голкіпера - 1:0. Шанс відігратись після прориву лівим краєм Давіда Таргамадзе отримав Вячеслав Чурко, та Владімір Дішленкович (він вийшов грати у другому таймі) чудово зреагував на удар впритул. Ну а ближче до фінального свистка гольовий «дубль» оформив Девіч. Він забив після кутового, поданого Марлосом. Потім Родріго Моледо поборовся за верховий м'яч і став автором своєї першої в Україні гольової передачі - 2:0.

Використані матеріали УПЛ