ua en ru

"Металіст" підтвердив покупку стадіону Сергієм Курченко

Сьогодні конкурсна комісія визначила переможця конкурсу з продажу харківського стадіону "Металіст". Єдиним учасником конкурсу була компанія ТОВ "СК" Стадіон Металіст ", яка входить в структуру футбольного клубу" Металіст ", що належить Сергію Курченко. Члени конкурсної комісії одноголосно визнали ТОВ" СК "Стадіон Металіст" переможцем конкурсу та рекомендували голові Харківської обласної ради затвердити результати засідання конкурсної комісії на найближчій сесії облради. Про це повідомляє прес-служба клубу.

Сума операції склала - 674 млн 522 тис грн. Сторони підпишуть необхідні документи у вересні 2013 року. Після того, як стадіон буде переданий в управління керівництву клубу, його головним завданням, як і колись, буде сприяння розвитку спорту в регіоні. Пріоритетним напрямком діяльності стадіону "Металіст" залишиться футбольне напрямок.

Також об'єкт буде використовуватися для створення нових дитячо-юнацьких спортивних секцій, проведення концертів. Додатковими джерелами доходів також мають стати оренда приміщень стадіону, продаж прав на назву стадіону, дохід від кейтерингу, продаж ексклюзивних прав на комерційну діяльність, використання рекламних площ. Для управління стадіоном "Металіст" будуть залучені фахівці, що мають досвід роботи на подібних об'єктах, в тому числі, під час проведення Євро-2012.