ua en ru

"Київенерго": Під час гідравлічних випробувань в 2011 р. виявлено на 4% більше ушкоджень - 1221

ВАТ "Київенерго" виявило 1221 пошкодження в ході гідравлічних випробувань в 2011 р. Випробування почалися 26 квітня на тепломережах від станції теплопостачання "Біличі" та районної котельні "Веркон", а завершилися 30 серпня після випробувань мереж від районної котельні "Нивки" і завершення ремонту обладнання безпосередньо на котельні, передає прес-лужба компанії.
Усього в ході випробувань філіями компанії були випробувані на міцність і щільність 46 дільниць теплових мереж.
Аналізуючи результати нинішніх випробувань тепломереж, "Київенерго" в черговий раз відзначило тенденцію зростання кількості пошкоджень: порівняно з минулим роком кількість виявлених в ході випробувань ушкоджень збільшилася на 4,2%. Найбільше пошкоджень були зафіксовані на мережах житлових масивів Борщагівка, Троєщина, Нивки, Біличі, Поділ, Теремки, Деміївка. Мережі в цих мікрорайонах зношені не тільки у зв'язку з їх віком, а й у зв'язку з підвищеними корозійними процесами через тутешніх грунтів. Саме тому терміни проведення випробувальних робіт та ліквідації проривів на цих масивах збільшувалися.
Паралельно з гідравлічними випробуваннями тепломереж компанія проводила також ремонти енергоблоків та котлів на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, станціях теплопостачання, і в котельнях.